Súperky si Wozniacku už prečítali, varuje Bollettieri

27.12.2011 Celý región

KODAŇ 27. decembra (WEBNOVINY) - Dánska tenistka Caroline Wozniacka aj ako jednotka svetového rebríčka WTA často iniciuje nevyžiadané poradenstvo najmä z dôvodu, že jej v zbierke stále chýba významná trofej.

"Ak chce triumfovať na grandslamovom turnaji, musí robiť niečo iné, než od nej súperky očakávajú," najnovšie podotkol slávny americký kouč Nick Bollettieri pre portál Sporten a dodal: "Protivníčky si ju už prečítali a jej hra tým pádom nestačí na celkový triumf na grandslamovej úrovni. Caroline pritom disponuje dobrými základmi na prepracovanejší prejav. Veľmi dobre sa pohybuje, ale grandslamový turnaj vyhrá len vtedy, keď zavrhne presvedčenie, že stačí vracať loptičku na druhú stranu dvorca a predvádzať vytrvalosť."

Wozniackej koučom sa pred sezónou 2012 stal Ricardo Sánchez, ktorý akceptoval model so zotrvaním hráčkinho otca Piotra v realizačnom tíme.

Sánchez v minulosti viedol Srbku Jelenu Jankovičovú, ktorá tenisovo rástla práve u Bollettieriho a americký tréner teraz podotkol: "Ktokoľvek dokázal dlhodobo zostať po Jeleninom boku, zaslúži si medailu - nie je to s ňou ľahké."
 

Vyberte región